PRIPREME PRi KRAJU

Približava se prvenstvo i utakmica s Osijekom, Međimorec: Dobili smo dobra pojačanja, povećala se konkurencija

U redove Farmaceuta stigli su Nemanja Glavčić, Tomislav Božić, Goran Paracki i Muzafer Ejupi. 

12:51h
0
Foto: Jurica Karan
Međimorec i Šarlija // Foto: Jurica Karan

Prva HNL je pred vratima. Prvu utakmicu nove sezone Slaven Belupo odigrat će u petak 19. srpnja protiv Osijek na Gradskom vrtu. Niz teških protivnika nastavit će Dinamo, a zatim i Rijeka te Hajduk.

Pripreme su pri kraju, a danas od 17 sati momčad  očekuje važna proba protiv slovenskog Kopra. Trener Ivica Sertić priliku je dao brojnim igračima, a jedan od njih, stoper Vinko Međimorec, za službene klupske stranice prokomentirao kako je proteklo razdoblje između dviju sezona.

– Pripreme su pri kraju. Do sada je bilo teško, ali mislim da smo ih odradili na visokoj razini. Nije bilo značajnijih ozljeda što je možda i najbitnije u cijeloj priči. Danas nas čeka Koper. S obzirom na to da će nam biti generalka, cilj će biti pobjeda kako bismo podigli samopouzdanje prije Osijeka – izjavio je Međimorec.

Podsjetimo, u redove Farmaceuta stigli su Nemanja Glavčić, Tomislav Božić, Goran Paracki i Muzafer Ejupi.

– Dobili smo nekoliko dobrih pojačanja. Povećala se konkurencija unutar momčadi i to je ono što nas sve zajedno mora gurati prema naprijed. Dečki koji su došli su karakterni i odmah su se uklopili u svlačionicu, a mi smo tu da im olakšamo prilagodbu – kazao je.

čitam...
Loading...