MITCH APAU

Priča se o novome pojačanju Slaven Belupa koji je igrao za mlade snage Ajaxa, a stiže iz belgijskog trećeligaša

Navode kako su iz povjerljivih izvora saznali da je Nizozemac na putu za Koprivnicu gdje će uslijediti liječnički pregled pa zaključni potpis ugovora.

08:24h
0
Foto: NK Slaven Belupo

Slaven Belupo već je u zimskome prijelaznome roku doveo nekolicinu igrača. Sljedeće ime u svlačionici trenera Tomislava Stipića, prema pisanju Germanijaka, trebao bi biti Mitch Apau (30). Navode kako su iz povjerljivih izvora saznali da je Nizozemac na putu za Koprivnicu gdje će uslijediti liječnički pregled pa zaključni potpis ugovora.


Isti izvor navodi, a pogledom na Transfermarkt može se utvrditi kako je Apau desni bočni igrač koji je u mlađim kategorijama igrao za nizozemske klubove AZ i Ajax, kao i Veendam i RKC Waalwijk. U najvišem rangu njihova prvenstva odradio je 29 utakmica, dok je u drugome skupio 106, uz dva pogotka i šest asistencija.

Nosio je, također, dresove belgijskog Westerloa, slovenske Olimpije s kojom je osvojio dva slovenska Kupa i naslov nacionalnog prvaka, kao o Slovana iz Bratislave. U Slaven Belupo, pak, dodaje Germanijak, dolazi kao slobodan igrač jer je prethodno bio član belgijskog trećeligaša Patro Eisden Maasmechelena, amaterskog kluba.

čitam...