Miss Supranational Hrvatske

PRIGORSKA LJEPOTICA Prekrasna Antonia Tea Beroš osvojila titulu druge pratilje: Zadovoljna sam, ovo je lijepo životno iskustvo

Uskoro donosimo dojmove naših natjecateljica s izbora za Miss Supranational.

09:25h
0
Foto: Facebook

Na izboru za Miss Supranational Hrvatske, održanom jučer u Vodicama, nastupilo je čak osam djevojaka iz Podravine i Prigorja, a jedna od njih, Antonia Tea Beroš ponijela je titulu druge pratilje!

Miss Supranational postala je Tihana Babij, prva pratilja je Vanda Antunović, dok je druga pratilja mlada Križevčanka. Također, Barbara Kos osvojila je titulu Miss elegancije, a Gabrijela Ružić Miss simpatičnosti.

Osim Antonie Tee, na izboru su iz našeg kraja nastupile i Gabrijela Ružić, Barbara Kos, Isabel Fuček, Ester Lesičar, Ana Bermanec, Stevana Vujasinović i Mihaela Kögl.

– Bilo je super. Zadovoljna sam s postignutim, svakako je to jedno lijepo životno iskustvo – rekla nam je Antonia Tea Beroš.

Izbor se održao u hotelu Olympia u Vodicama, a s djevojkama je bila i Marinela Kilić iz Križevaca, organizatorica i direktorica regionalnog izbora Koprivničko-križevačke županije i vlasnica križevačkog butika Lu Lei.

Foto: Barbara Kos

 

Foto: Instagram
Antonia
Antonia Tea Beroš rođena je za posao manekenke //Foto: Ivan Brkić

Gepostet von Štefica Ledinko am Mittwoch, 6. Juni 2018

Gepostet von Štefica Ledinko am Mittwoch, 6. Juni 2018

čitam...