Na godišnjoj skupštini nogometnog kluba Tomislav Sveti Ivan Žabno, koji se natječe u Prvoj ŽNL, održanoj prošlog tjedna za predsjednika nogometnog kluba ponovno je izabran Tihomir Smuđ. Njegov zamjenik, odnosno dopredsjednik bit će Siniša Jandrijević.


– Nastavljamo dalje s programom koji smo imali do sada, neki su se jednostavno zasitili nakon dugih godina rada u upravi, mladi su ih sada zamijenili – rekao je novi stari predsjednik Smuđ.

U Izvršni odbor imenovani su Zoran Kovačec, Goran Hrg, Danijel Tutić, Šimun Beljo, Mario Manojlović, Krešimir Habijanec, Mirko Čusek, Nenad Bošnjak, Dražen Cmrk i Andreas Medved.

Novoizabrani članovi Nadzornog odbor su Ivica Vranešić, Vlado Belošević, Jozo Budimir, Stipe Selak i Antun Klar.

Predsjednik Smuđ otkrio nam je kako će nogometni klub Tomislav Sveti Ivan Žabno nositi novo ime, a zvat će se Tomislav Radnik.

– Klub smo koji dobiva najmanje sredstava od lokalne samouprave i nerijetko smo morali ići okolo tražiti sponzore. Radnik je uvijek je bio tu, uvijek su pomogli. Potpisali smo novi ugovor s Radnikom koji će nas sada mjesečno podupirati, a ne samo da kada ih zatražimo. To je glavni razlog preimenovanja kluba, zahvala sponzoru koji nas podržava – otkrio je Tihomir Smuđ.

čitam...