Prijam // Gradonačelnica čestitala košarkašu Kapusti i streljačicama Podravke

16:55h
0
Lara Jagić Domović, Ivana Babić, gradonačelnica Vesna Želježnjak, Borna Kapusta i Lorena Lončarić // Foto: Koprivnica.net

Uspješni mladi koprivnički sportaši u utorak su bili gosti gradonačelnice Vesne Želježnjak, koja je upriličila prijam u njihovu čast.


Prostorije gradske uprave posjetili su košarkaš Borna Kapusta u pratnji oca Borisa te članice Streljačkog športskog kluba Podravka Ivana Babić, Lorena Lončarić i Lara Jagić Domović kojima su se priključili i trener Renato Kovačić te predsjednik kluba Mario Kos.

Borna Kapusta osvojio je svjetsko srebro s juniorskom reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u košarci koje je nedavno završeno u Grčkoj.
Juniorke SŠK Podravke Ivana Babić, Lorena Lončarić i Lara Jagić Domović bile su najuspješnije natjecateljice proteklog Prvenstva Hrvatske za juniorke u gađanju ISSF malokalibarskom puškom, održanom na osječkoj streljani Pampas.

Osvojile su naslov državnih prvakinja u disciplini 60-ležeći te su postale doprvakinje u disciplini trostav 3×20. Postavile su ekipni i pojedinačni državni rekord, izjednačile su pojedinačni državni rekord te osvojile tri pojedinačne državne medalje.

Gradonačelnica Želježnjak čestitala je mladim sportašima na sjajnim rezultatima te im je poželjela puno sreće i uspjeha u nastavku njihovih sportskih karijera.

Naglasila je kako Grad Koprivnica mnogo ulaže u svoje sportaše, osobito u osiguravanje što boljih uvjeta za treniranje.

 

čitam...