natječaj

Prijavite svoje radove za Podravski zbornik

10:36h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

U obzir dolaze teme iz povijesti geografije, etnologije, arheologije, povijesti umjetnosti, sociologije, gospodarstva, ekonomije, prirodoslovlja i književnosti. Radovi se mogu pripremiti kao stručni rad, popularni kraći prilog i književni uradak, a sve detaljne upute suradnicima dostupne su na internetskim stranicama Muzeja.

Muzej Grada Koprivnice i ove godine objavit će Podravski zbornik stoga pozivaju sve zainteresirane da dostave svoje radove od 1. svibnja do 1. srpnja.

Podravski zbornik jedina je kulturološka knjiga u Podravini koja izlazi na godišnjoj razini, a obuhvaća najrazličitije dijelove društva kroz teme članci, prilozi, književni prilozi, podravsko nakladništvo i podravske kronike.

Bavi se temama iz povijesti geografije, etnologije, arheologije, povijesti umjetnosti, sociologije, gospodarstva, ekonomije, prirodoslovlja i književnosti.

Radovi se mogu pripremiti kao stručni rad, popularni kraći prilog i književni uradak, a sve detaljne upute suradnicima dostupne su na internetskim stranicama Muzeja.

Radovi se dotavljaju na e-mail adresu podravski.zbornik@muzej-koprivnica.hr te osobno ili poštom na adresu Trg dr. Lenadera Brozovića 1, Koprivnica.