Susreti djece - uspomene na sretnu budućnost

Prijavite se na sportske susreta djece branitelja

Svih dosadašnjih godina na susretima su sudjelovala i djeca Hrvatskih branitelja s područja naše županije te su i ovom prilikom pozivana da se prijave. 

09:04h
0
Foto: UHDDR

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata u suradnji s Ministarstvom branitelja tradicionalno i ove godine organizira 18. sportske susrete djece Hrvatskih branitelja pod nazivom Susreti djece – uspomene na sretnu budućnost.

Svih dosadašnjih godina na susretima su sudjelovala i djeca Hrvatskih branitelja s područja naše županije te su i ovom prilikom pozivana da se prijave.

Susreti će se održati u Savudriji, u dječjem odmaralištu Vladimir Nazor, od 2. do 5. rujna, gdje će se održavati natjecanja u malom nogometu, odbojci, graničaru, povlačenju užeta, stolnom nogometu, elektronskom pikadu i PlayStationu. Također će biti održane glazbena radionica, likovna radionica i radionica modeliranja, a djecu očekuje i svakodnevno kupanje uz pratnju odraslih osoba.

Na susretima mogu sudjelovati djeca koja su završila prvi razred osnovne škole, pa do završenog prvog razreda srednje škole (7-16 godina). Svi troškovi, počevši od prijevoza, noćenja i hrane potpuno su podmireni, tako da roditelji djece nemaju nikakav trošak. Također, uz djecu iz svake županije nalaziti će se i nekoliko ženskih i muških voditelja koji će neprestano voditi brigu o njihovoj sigurnosti.

Pozivaju se djeca branitelja sa područja Koprivničko-križevačke županije da se prijave za ove susrete, bez obzira na to jesu li su njihovi roditelji članovi ove ili neke druge braniteljske udruge. Koordinator za našu županiju je gospodin Josip-Joka Dolenec (099-420-2465) te se kod njega mogu dobiti sve potrebne informacije i izvršiti prijava. Prijaviti se možete do 25. kolovoza.

čitam...