zainteresirani poduzetnici

Prijavite svoj interes i potrebe u Poduzetničkom inkubatoru Đurđevac

Dovršetak građevinskih radova i opremanje objekta predviđa se početkom rujna 2019. godine.

13:57h
0

Poduzetnički inkubator Đurđevac nakon inicijalnog poziva za iskaz interesa za korištenje poslovnog prostora u zgradi inkubatora raspisao je novi poziv kako bi svi potencijalni korisnici čija djelatnost traži dodatne intervencije i prilagodbu prostora radi obavljanja željene djelatnosti prijavili svoje potrebe.

Pozivaju se svi zainteresirani poduzetnici početnici, poduzetnici do tri godine poslovanja, poduzetnici koji rade duže od tri godine te oni koji planiraju pokrenuti poduzetničku aktivnost da dostave svoj interes i potrebe za korištenje poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora Đurđevac.

Iskaz interesa potencijalnog korisnika treba sadržavati osnovni poslovni plan i ispunjeni obrazac za iskazivanje interesa za korištenje poslovnog prostora te se mole potencijalni korisnici da se u roku od osam dana s povjerenjem obrate na e-mail adresu: inkubator@djurdjevac.hr

Ovaj poziv za iskazivanje interesa koristiti će se za procjenu poduzetničkog interesa i pregled mogućih aktivnosti te ne predstavlja obvezu za potencijalne korisnike.

Potencijalni raspored slobodnih prostorija po etažama možete pronaći ispod teksta. Sve informacije o mjerama poticanja poduzetništva koje se provode kroz ovaj projekt mogu se pronaći na web stranici www.djurdjevac.hr, a dodatne mjere poticanja koje mogu koristiti poduzetnici moguće je pronaći u nastavku teksta.

Za više informacija slobodno se obratite voditelju projekta Poduzetničkog inkubatora Ivanu Juričiću na broj tel. 048 811 052 ili na e-mail adresu inkubator@djurdjevac.hr

Dovršetak građevinskih radova i opremanje objekta predviđa se početkom rujna 2019. godine.

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW