4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
21. izdanje se bliži

Prijavite svoje klince na poznati dječji festival Kukuriček, prijave su otvorene
P

Na natječaj se mogu prijaviti jedino nove neizvođene skladbe. Iznimno mogu biti prijavljene skladbe koje su izvedene izvan granica Republike Hrvatske

Ne propustite

Udruga Kukurijek raspisala je natječaj za nove skladbe koje će biti izvedene na 21. dječjem glazbenom festivalu Kukuriček 2023. koji će se održati u subotu, 10. lipnja u Đurđevcu.

- Oglas -

Podsjećamo da je Kukuriček poznati i priznati dječji festival koji će se i ove godine održati u organizaciji Udruge Kukurijek i Turističke zajednice Grada Đurđevca, a mnogobrojna publika će moći uživati u brojnim novim pjesama koje će izvoditi djeca i dječji zborovi iz cijele Hrvatske.

Na natječaj se mogu prijaviti jedino nove neizvođene skladbe. Iznimno mogu biti prijavljene skladbe koje su izvedene izvan granica Republike Hrvatske.

Autor, izvođač ili autorski tim koji želi sudjelovati na natječaju, dužan je poslati svoju skladbu najkasnije do 1. travnja 2023. godine na e-mail adresu umjetničkog ravnatelja festivala Kukuričeka, Davora Jendrašića: davorjendrasic@gmail.com.

- Oglas -

Sve detalje natječaja možete naći na službenoj stranici Kukuriček festivala OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZONA KOPRIVNIČKI IVANEC

Pored Danice ‘niče’ polje solarnih panela, prije dvije godine kupila ga je tvrtka iz Vinkovaca, pitali smo ih u kojoj je fazi izgradnja i...

Prije desetak dana pisali smo o tvrtki iz Koprivničkih Bregi, koja je u Poduzetničkoj zoni Koprivnički Ivanec kupila jedno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti