Državno prvenstvo za osobe s invaliditetom

Prijelazni pehar koprivničko-križevačkom savezu

14:06h
0
SportašiSportskogsavezaosobasinvaliditetomKoprivničko križevačkežupanije//Foto:djurdjevac.hr
Sportaši Sportskog saveza osoba s invaliditetom Koprivničko-križevačke županije // Foto: djurdjevac.hr

Uspješni pojedinačni i ekipni rezultati u šahu, pikadu, kuglanju i visećoj kuglani.

Sportaši Sportskog saveza osoba s invaliditetom Koprivničko-križevačke županije sudjelovali su na državnom prvenstvu za osobe s invaliditetom u šahu, pikadu, kuglanju i visećoj kuglani u Vodicama. Kao najuspješniji sportski savez Hrvatske osvojili su prijelazni pehar, a postigli su vrlo uspješne rezultate.

U kuglanju, Ivan Šimatović, Vladimir Grošanić i Marijan Maljak osvojili su prvo mjesto svaki u svojoj kategoriji, a Stevo Preksavec treće, dok su ekipno bili prvi.

Marijan Blaga zauzeo je drugo mjesto u šahu, dok su ekipno bili treći.

U pikadu, Ivan Marijanović je treći generalno, Vladimir Ivezić je drugi u kategoriji kolica. U kategoriji CP, Dražen Mikuldaš je prvi, a Mario Prelec treći. Ženska ekipa Đurđevac osvojila je drugo mjesto.

U visećoj kuglani Damir Pravdić osovjio je treće mjesto generalno. Mirko Jagušić je drugi u kategoriji CP, a Dražen Mustać treći. Vladimir Leško osvojio je prvo mjesto u kategoriji kolica, a Mario Prelec drugo. Ekipno, muškarci su osvojili treće mjesto, a žene drugo. Pojedinačno, Mirjana Šandor bila je treća, a Lea Šandor druga.