Bravo

Prijem za križevačke atletičare u Hrvatskom saboru

Na prijemu za sportaše sudjelovao je i potpredsjednik Hrvatskoga sabora akademik Željko Reiner koji je pohvalio vrhunska postignuća mladih sportaša te istaknuo kako su ostvareni rezultati odraz velikog truda, odricanja i uloženog vremena.

08:53h
0
foto: krizevci.hr

Zastupnik Branko Hrg primio je u petak mlade sportaše s područja Koprivničko-križevačke županije, dobitnike brojnih nacionalnih i međunarodnih nagrada te njihove trenere Dragu Palčića i Branka Zorka, peterostrukog olimpijca i višestrukog hrvatskog rekordera, Mladena Klasića, predsjednika Atletskog kluba Križevci, Tihomira Gudića, izvršnog predsjednika Kluba te Darka Vučića, načelnika Sektora za razvoj športa u Središnjem državnom uredu za sport.

Na prijemu za sportaše sudjelovao je i potpredsjednik Hrvatskoga sabora akademik Željko Reiner koji je pohvalio vrhunska postignuća mladih sportaša te istaknuo kako su ostvareni rezultati odraz velikog truda, odricanja i uloženog vremena. Predsjednik Atletskog kluba Klasić zahvalio je domaćinima na pozivu u Hrvatski sabor i istaknuo kako je to jako dobar poticaj mladim sportašima s čijim postignućima javnost nije dovoljno upoznata.

čitam...