STRAŠNO

Prijetio starijoj ženi da će je ubiti te joj zapaliti kuću i auto, počeo je s autom koji je izgorio u potpunosti

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 59-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti, stoji u objavi DORH-a.

08:06h
0
Ilustracija
Ilustracija // Twenty20

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu 14. studenog provelo je prvo ispitivanje uhićenog 59-godišnjaka. Sumnja se da je počinio kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Na stranicama Državnog odvjetništva RH navode kako postoji osnovana sumnja da je 59-godišnjak 2. studenog 2020. godine u mjestu kraj Bednje, u Varaždinskoj županiji, prijetio 69-godišnjakinji, kazavši joj kako će je ubiti i zapaliti kuću i vozilo. Par dana kasnije, 13. studenog, oko 4 sata dio prijetnji je i ostvario – zapalio je njezin automobil koji je u potpunosti izgorio. Također, sumnja se da je 25. listopada prijetio šogorici da će je ubiti.

– Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 59-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti – stoji u objavi DORH-a.

čitam...