tjedan crvenog križa

Prikupili 1800 kilograma namirnica u vrijednosti 22.000 kuna

11:34h
0
Škola Kunovec // Foto: GD CK Koprivnica
Škola Kunovec // Foto: GD CK Koprivnica

‘Ukupno smo prikupili 1800 kilograma prehrambenih namirnica u vrijednosti od 22.000 kuna, a zahvaljujući donacijama, pakete s hranom dobilo je ili će dobiti 120 obitelji. U svibnju smo podijelili 87 paketa s hranom za obitelji s područja Grada Koprivnice, a s obzirom da su se u prikupljanje prehrambenih artikala uključile škole s područja nekoliko općina, podijelit će se i 30 paketa na tim područjima na kojima su prikupljene donacije’, istaknuli su u kop rivničkom Crvenom križu.

Prikupljeno 1.800 kilograma hrane vrijedne 22.000 kuna u Tjednu Pučke kuhinje i Socijalne samoposluge

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u sklopu Tjedna Crvenog križa obilježilo je Tjedan Pučke kuhinje i Socijalne samoposluge.

Tom prilikom održana je akcija prikupljanja donacija za one građane koji su u potrebi.

“Ukupno smo prikupili 1800 kilograma prehrambenih namirnica u vrijednosti od 22.000 kuna, a zahvaljujući donacijama, pakete s hranom dobilo je ili će dobiti 120 obitelji. U svibnju smo podijelili 87 paketa s hranom za obitelji s područja Grada Koprivnice, a s obzirom da su se u prikupljanje prehrambenih artikala uključile škole s područja nekoliko općina, podijelit će se i 30 paketa na tim područjima na kojima su prikupljene donacije”, istaknuli su u kop rivničkom Crvenom križu.

U Tjednu Crvenog križa prehanu i higijenu donirali su zaposlenici ili polaznici Opće bolnice dr. Tomislav Bardek, Dječjeg vrtića Smiješak, Osnovne škola Hlebine, Osnovne škola Đuro Ester i Područne škole Vinica, Županijske ljekarne, Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, Knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica, Koprivničkog poduzetnika, Osnovne škole Koprivnički Ivanec i Područne škole Kunovec, Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski i Područne škole Reka, Dječjeg vrtića Tratinčica, Osnove škole Drnje i Područne škole Torčec, Koprivničko-križevačke županije i Područne škole Peteranec i Sigetec.

čitam...
Loading...