18.7 C
Koprivnica
Petak, 29. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Križevačko-kalnička gastronomija

Priprema jela iz prve kuharice na hrvatskom jeziku
P

Ne propustite

Od 6. do 8. studenog posjetitelji će moći besplatno kušati gastronomske poslastice pripremljene na moderan i tradicionalan način.

Udruga Mladi kuhar organizira Dane Križevačko-kalničke gastronomije koji će se održati od 6. do 8. studenog u sklopu 18. Obrtničkog i gospodarskog sajma u Križevcima.

Tom prilikom, najbolji kuhari Hrvatske kuhat će jela na tradicionalan i moderan način iz prve kuharice na hrvatskom jeziku koju je napisao Ivan Birling, kanonik Kaptola, koja je u vlasništvu Zlatka Puntijara.

Prvog dana kuhat će se jela na tradicionalan način, drugi dan namijenjen je zabavnom programu u kojem će kuhati osobe iz javnog života, dok će se zadnji dan pripremati jela na moderan način.

Svi posjetitelji će tijekom manifestacije besplatno moći kušati pripremljena jela. Svečano otvorenje predviđeno je za 12:30.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

POZDRAV PROLJEĆU

FOTO Školarci kroz pjesmu, ples, recitacije i igrokaz pokazali svoju kreativnost

Osnovna škola Đurđevac priredila je tradicionalnu školsku priredbu Pozdrav proljeću. To je jedna od prepoznatljivih, tradicionalnih velikih priredbi kojom Osnovna...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×