Pripreme za Olimpijadu u Londonu

18:53h
0

Ivan LončarićTreću godinu za redom Grad Koprivnica podupire projekt Hrvačkog kluba Podravka ‘Koprivnica na Olimpijadi 2012.’. Ocijenjeno je da vrlo talentirani hrvač Ivan Lončarić ima šanse nastupiti na Olimpijadi u Londonu, a zahvaljujući kvalitetnom radu u klubu uz njega se profiliralo još nekoliko perspektivnih hrvača.

– Osim redovnih, Grad preko Zajednice sportskih udruga Hrvačkom klubu isplaćuje i izvanredna sredstva. A onda oni rade na angažiranju dodatnog trenera, te slažu ekipu oko mladih perspektivnih hrvača, koji bi mogli doći do Londona. Znači radi se s onima koji su kvalitetni, te im se maksimalno omogućuju dobri uvjeti za pripreme, kako bi postigli maksimalan rezultat, a to je sudjelovanje u Londonu na Olimpijadi, rekla je predsjednica Zajednice i financijska pročelnica Jasmina Stričević.

Grad Koprivnica je 2008. godine hrvačima dao 100 tisuća kuna, lani 60 tisuća, a ove samo 30 tisuća kuna. Svjesni recesije, u Klubu ističu da će i s tim znatno manjim iznosom nastojati maksimalno pripremiti hrvače za predstojeće izazove.

tekst: Radio Koprivnica

čitam...
Loading...