Sve što vam treba

Pripremite se za nezaboravno ljeto uz bogati paket vrhunskih poklona koje je za vas pripremio portal ePodravina

Vaš omiljeni portal ePodravina.hr pripremio je za svoje vjerne čitateljice sve što im je potrebno za ovo ljeto.

08:00h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage

Vruće ljeto je počelo, a svi znamo da se na plažu ne može baš samo tako. Visoke temperature, žarko sunce i morske plaže zahtijevaju određene pripreme, a tu uskačemo mi.

Vaš omiljeni portal ePodravina.hr pripremio je za svoje vjerne čitateljice sve što im je potrebno za ovo ljeto. Tako će jedna sretnica dobiti novi badić, ceker za plažu, sunčanje u solariju, medicinsku pedikuru, umjetne trepavice, depilaciju i ljetne pramenove.

Za ovaj luksuzni paket možete konkurirati na dva načina – ili ispunite obrazac u ovom članku ili na Facebooku lajkajte portal ePodravina.hr, lajkajte i šerajte na svoj profil ovaj članak te u komentar tagirajte dvije osobe.

Ceker za plažu poklanja Vam Salon kože Klara. Iza sebe imaju već više od 20 godina uspješnog rada, zahvaljujući kvaliteti i nižim cijenama. To zadovoljstvo dijele s velikim brojem dobrih ljudi koji se uvijek rado vraćaju ovom malom, a po puno toga velikom dućanu. Provjerite i sami na adresi Ivana Generalića 3, Koprivnica ili na 048/625-470.

Kupaći kostim poklanja dućan Time Out, koji je za Vas izabrao Yammay kostim. U Time Outu mogu se pronaći brendova TIME OUT, ONLY, LTB, KOOI i COVER, a to možete vidjeti na adresi Josipa Vargovića 2 (097 621 9144).

Solarij Sonne daruje M paket vrijedan 300 kuna. Probudite svoj ten u najpoznatijem solariju u gradu i okolici, Solariju Sonne. Osunčajte se u najmodernijim solarijima i uživajte u predivnoj boji tena. Kada birate, birajte najbolje i provjereno, birajte solarij Sonne na adresi Ulica Ivana Generalića 3 (Martinovka) (097 761 9290).

Beauty centar Jajetić pripremio je medicinsku pedikuru. Ona podrazumijeva tretman svih problema koje nalazimo na stopalima, a obavljaju je educirane stručne osobe vrhunskom medicinskom kozmetikom. Problemi kao kurje oči, virusne bradavice, natisci, zadebljala koža, raspucala koža, pa i ragade, naša su svakodnevna rutina. Urasli nokti i dijabetičko stopalo, također su problemi koji se rješavaju isključivo profesionalnim i iznimno preciznim tretmanima.

Salon za uljepšavanje Marbella daruje vrhunske umjetne trepavice. Salon pod vodstvom Dijane Marđetko nudi kvalitetne usluge poput izrade noktiju, te ugradnje trepavica. Dijana se ovim poslom bavi već preko 8 godina te je tokom svog “staža” stekla mnogo iskustva u ponudi već spomenutih usluga gdje koristi isključivo kvalitetan materijal hrvatskih brendova. Salon se nalazi u Ulici Taraščice 19, u dvorištu iza Doma Obrtnika (091 894 5287).

Beauty centar Gloss pripremio je depilaciju. Počeo je s radom 2009. godine i nudi kompletnu beauty ponudu renomiranih francuskih i španjolskih kuća Decleor, Thalgo, Garmaine de Capuccini i Skeyndor. U ponudi se nalaze tretmani tijela, masaže, depilacije voskom i šećerom, pedikura, manikura, ugradnja umjetnih noktiju, tretmani lica ultrazvukom, lifting tretmani i ostale kozmetičke usluge. Salon se nalazi u Koprivnici, Križevačka ulica 31b na 1. katu. Rezervaciju termina možete obaviti na 048/222-498 radnim danom od 08:00 – 21:00, a subotom od 08:00 – 15:00. Ostale upite možete poslati na julie7@net.hr.

Frizeraj poklanja pramenove okupane suncem. Frizeraj za žene i muškarce se nalazi u strogom centru Koprivnice te je nezaobilazno mjesto za besprijekorne frizerske usluge po pristupačnim cijenama. Originalno uređenje interijera te stručno i ljubazno osoblje garancija su dobre atmosfere i zadovoljstva pruženom uslugom. Uvjerite se i sami već danas – rezervirajte svoj termin u Frizeraju na 099 808 4165.

čitam...