ivan lacković croata

Pripremljen bogat program proslave Dana škole u Kalinovcu

U četvrtak, 6. lipnja 2019. godine s početkom u 19.30 sati u prostoru sale Društvenog doma Kalinovac održat će se priredba MOJA DRAGA ŠKOLO!

09:52h
0
Pjesnici osnovnoškolci predstavili svoje pjesme u Đurđevcu
Foto: Đurđevac.hr

Osnovna škola Ivan Lacković Croata Kalinovac ovogodišnji Dan škole proslavit će prigodnim programom, 5. i 6. lipnja 2019. godine.

Uz značajnu 190. obljetnicu školstva i 20 godina samostalne škole u Kalinovcu, bit će predstavljena Monografija koja na 170 stranica prikazuje najvažnije događaje vezane za povijest kalinovačkog školstva, ali i ono što Škola predstavlja i čini danas, posebno u razdoblju od 1999.-2019. godine otkako se izdvojila iz sastava OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac i djeluje kao samostalna matična škola.

Predstavljanje Monografije 190 godina školstva u Kalinovcu i 20 godina samostalne škole održat će se u srijedu, 5. lipnja 2019. godine, s početkom u 19.30 sati u prostoru sale Društvenog doma Kalinovac.

Predstavljanju će nazočiti uzvanici Ministarstva znanosti i obrazovanja, Koprivničko –križevačke županije, Općine Kalinovac, nekadašnji djelatnici Škole, članovi Vijeća roditelja, Školskog odbora i mnogi dragi gosti. U sklopu kulturno –umjetničkog programa gosti i uzvanici moći će razgledati izložbu fotografija Iz školskih dana koje su nam ustupili naši roditelji predstavnici Vijeća roditelja.

U četvrtak, 6. lipnja 2019. godine s početkom u 19.30 sati u prostoru sale Društvenog doma Kalinovac održat će se priredba MOJA DRAGA ŠKOLO!

čitam...
Loading...