Novi natječaj

Pripremljene bogate nagrade za najbolju turističku fotografiju

11:34h
0
Otvorenje sezone na jezeru Šoderica // Foto: Mario Kos
Šoderica // Foto: Mario Kos

Nagrade će dodijeliti tročlani žiri – prva nagrada je 1000 kn, druga 500, a treća 300 kuna.

Ambiciozni fotografi i ove će godine imati priliku sudjelovati na natječaju revije turističke fotografije TOURPHOTO.

Tema ovogodišnjeg natječaja je Ljeto na jezeru Šoderica. Pravo sudjelovanja imaju svi turisti i fotografi iz Republike Hrvatske i inozemstva.

Autorice/autori mogu poslati najviše po 3 crno/bijele ili kolor fotografije snimljene na jezeru Šoderica do 30. rujna 2016. godine. Uz kandidirane fotografije treba dostaviti prijavnicu s imenom i prezimenom, adresom, brojem mobitela, e-mailom, nazivom fotografije i datumom snimanja. Prijavnica se može preuzeti sa službene web stranice www.tz-koprivnicko-krizevacka.hr.
Fotografije i prijavnice šalju se e-mailom na adresu: fkk-drava@kc.t-com.hr ili na CD-u u JPG formatu, veličine do 2 MB, na adresu: Foto kino klub Drava, HR-48350 Đurđevac, p.p. 24.

Autore i fotografije za izložbu te kandidate za nagrade odabrat će selektor Kruno Heidler, predsjednik Foto kino kluba Drava. Nagrade će dodijeliti tročlani žiri – prva nagrada je 1000 kn, druga 500, a treća 300 kuna. Podijelit će se i najviše tri diplome i tri pohvale.

Radovi izabrani za izlaganje i konkurenciju za nagrade bit će reproducirani u katalogu izložbe. Odluka žirija bit će objavljena do 31. listopada 2016.