27.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 1. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prizma VV dobila nagradu za fair play Sportskih igara mladih
P

Ne propustite

Malonogometna ekipa Prizma VV koju čine igrači rođeni 1999. i 2000. godine nakon osvojenog 2. mjesta na završnici prvenstva Hrvatske Sportskih igara mladih u Splitu dobila je još jedno veliku priznanje.

Ove godine na Sportskih igrama mladih sudjelovalo je nešto više od 83.000 djece (ako znamo da svaku ekipu čine oko 10 igrača, ovisno o sportu, lako je izračunati da je sve skupa sudjelovalo nešto više od 8300 ekipa, po svim kategorijama i svim sportovima). Ekipa Prizma VV između tih svih ekipa dobila je nagradu za fair play koja nosi ime „Matteo Tim Jakovac”.

Nagrada se dodjeljuje već tradicionalno nekoliko godina na službenom zatvaranju Sportskih igara mladih kada stručni tim izabere naj fair play ekipu. Nagrada za Fair Play dodjeljuje se ekipi koja na terenu i izvan njega, iskaže brigu za svoje suigrače i protivnike, ekipi koja kroz sve ovo vrijeme trajanje Sportskih igara mladih nema niti jednu „mrlju” u ponašanju igrača i voditelja, koja na neki način mora biti uzor svim ostalim ekipama.  Ove godine zatvaranje Sportskih igara mladih i dodjela nagrade bila je  Ivanić Gradu gdje je ekipa Prizme VV i preuzela svoju nagradu.

Ove godine u Ivanić Gradu održala su se i pojedinačna natjecanja gdje su igrači Prizme VV pojedinačno pokazali odlične rezultate. Tomislav Srbljinović osvojio je 1. mjesto za najjači-najbrži udarac, njegov suigrač Mihael Mladen osvojio je drugo mjesto u istoj kategoriji. Karlo Slukić okušao se u stolnome nogometu gdje je osvojio izvrsno 2. mjesto.

Ekipa Prizma VV, također je kao gost ekipa svečanog zatvaranja Sportskih igara mladih odigrala i tri revijalne utakmice u cageballu, i sve tri utakmice pobijedila s minimalnim rezultatom 1-0.

– Naglasio bih da sam jako ponosan na svoju ekipu što je dobila ovu nagradu. Ovo je jedna velika stvar za cijelu ekipu, u tako velikom broju ekipa primiti nagradu je velika čast. U sportu nije samo bitan rezultat, treba se znati ponašati na terenu i izvan njega, pokazati odgoj i kulturu. Raduje me što smo ove godine pokazali oboje, osvojili prvo mjesto na Sportskim igrama mladih u našoj županiji, osvojili izvrsno drugo mjesto na Sportskim igrama mladih u Hrvatskoj i dobili nagradu za fair play – rekao je Zoran Vlah, voditelj Prizme VV.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

EDUKACIJA

FOTO Školarci iz Budrovca družili se s vatrogascima. Okušali su i u simuliranom gašenju požara

Javna vatrogasna postrojba Đurđevac i Dobrovoljno vatrogasno društvo iz đurđevačkog prigradskog naselja Budrovac u sklopu Mjeseca zaštite od požara...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti