Prizma VV osvojila malonogometni turnir u Prelogu

18:28h
0
Prizma VV

Malonogometna ekipa Prizma VV koju čine igrači rođeni 1999. i 2000. godine osvojila je vrlo jak malonogometni Božićni turnir u Prelogu u kategoriji U-14.


Na tom turniru nastupilo je 17 ekipa iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije. Ekipa Prizma VV dominirala je kroz cijeli turnir, ostvarivši u šest utakmica svih šest pobjeda uz impresivnu gol razliku od čak 21:3.

Igrač Prizme VV Antonio Međurečan proglašen je najboljim igračem, a Karlo Slukić najboljim golmanom turnira.

– Možemo reći da je ovo jedna od najuspješnijih malonogometnih ekipa iz ovih prostora koja je uz turnir u Prelogu ove godine već osvojila prvo mjesto na natjecanju Sportskih igara mladih Koprivničko-križevačke županije, drugo mjesto na završnici prvenstva Hrvatske Sportskih igara mladih u Splitu, treće mjesto početkom godine na memorijalnom turniru za prof. Branimira Jedvaja te nagradu za fair play „Matteo Tim Jakovac” na Sportskim igrama mladih između nešto više od 8300 ekipa iz cijele Hrvatske – rekao je Zoran Vlah, voditelj Prizme VV.

Individualno su igrači Prizme VV također postigli izvanredne rezultate. U Ivanić Gradu su održana i pojedinačna natjecanja Sportskih igara mladih, u kojima je Tomislav Srbljinović osvojio prvo mjesto na najjači-najbrži udarac, a njegov suigrač Mihael Mladen bio je drugi u istoj kategoriji.

Ekipa Prizma VV je kao gost svečanog zatvaranja Sportskih igara mladih odigrala i tri utakmice u cageballu, i sve tri utakmice pobijedila s minimalnim rezultatom 1:0.

– Naravno ovdje nije kraj, do kraja ove godine čeka nas još nekoliko malonogometnih turnira, i nadamo se da ćemo ostvariti odlične rezultate – zaključio je Zoran Vlah.

čitam...