15.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ODLUKA

Produžuju se aktualne epidemiološke mjere te dodaju nove za autoškole i umjetničke programe i izvedbe
P

Trenutke mjere istječu u ponoć.

Ne propustite

Aktualne epidemiološke mjere Stožera civilne zaštite RH propisao je do 15. srpnja. Sve će se one produljiti na još 15 dana, ali uz dvije manje promjene, piše index.hr.

Prva novost odnosi se na uvođenje covid-potvrda za autoškole, što znači da teorijski dio i satove vožnje mogu održavati bez ograničenja ako polaznici, predavači i instruktori imaju EU digitalne covid-potvrde. Stoga, samo će oni s covid-potvrdama moći uživo slušati teorijski dio, dok na satovima vožnje više neće morati nositi maske niti se držati drugih epidemioloških ograničenja.

Druga se, pak, odnosi na mjere koje mogu biti propisane za profesionalne umjetničke izvedbe i programe. Primjerice, za kinoprojekcije, izložbe u muzejskim, galerijskim i ostalim izložbenim prostorima vrijedi da se za te događaje, ako lokalni stožeri donesu strože odluke, primjenjuju svakako one koje vrijede na nacionalnoj razini. Dakle, mjere za navedene događaje ne mogu biti strože od onih propisanih u cijeloj Hrvatskoj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

gradi se na sve strane

FOTO Praši se pored stadiona, s jedne strane ceste Talijani dižu veliku trgovinu, s druge će niknuti zgrada s 34 stana i dva poslovna...

Nema dijela Koprivnice u kojem se nešto ne kopa, radi, gradi ili, pak, sanira. Grad nam je u zadnje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti