Međunarodno povezivanje vježbeničkih tvrtki

Profesorice koprivničke Srednje škole posjetile Slovačku u sklopu Erasmus+ projekta

U sklopu projekta planirane su dvije mobilnosti nastavnika u Slovačku i Italiju te četiri učeničke u Slovačku, Italiju, Španjolsku i Hrvatsku.

11:20h
0
Foto: Srednja škola Koprivnica

Međunarodno povezivanje vježbeničkih tvrtki naziv je projekta u čijoj provedbi sudjeluje Srednja škola Koprivnica.

Profesorice Irena Ivančić i Irena Nevjestić povodom toga od 21. do 24. siječnja posjetile su slovački grad Detvu i sudjelovale na početnom sastanku svih partnera kojim su dogovoreni temeljni elementi projekta, utvrđeni rokovi i zaduženja svake škole, provedeno međusobno upoznavanje partnera i slovačkog školskog sustava i Spojene škole Detva.

U sklopu projekta planirane su dvije mobilnosti nastavnika u Slovačku i Italiju te četiri učeničke u Slovačku, Italiju, Španjolsku i Hrvatsku. Iz koprivničke Srednje škole sudjelovat će šest učenika 3.A i 3.B razreda koji u nastavnom planu imaju predmet Vježbenička tvrtka, odnosno Strukovne vježbe. Pratit će ih jedan nastavnik.

Inače, program se provodi u sklopu Erasmus+ projekta, područje KA2, školsko strateško partnerstvo, a sudjeluju škole iz Slovačke, Italije, Španjolske i Hrvatske. Projekt traje od 1. listopada prošle godine do 31. kolovoza 2020. godine.

čitam...