Program JAKO poziva na regionalno okupljanje u Varaždinu

21:13h
0

Program JAKO Vas poziva na poludnevno okupljanje organizacija civilnog društva i drugih dionika razvoja zajednica koji će se održati 23.10.2014 od 14.00 do 18.00 sati u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Varaždin, Trenkova 44. 

Što je ˝Spajalica˝?

Spajalica je namijenjena organizacijama civilnog društva i drugim dionicima razvoja zajednica koji traže suradnju ili partnerstvo u razvoju zajedničkih programa i rješavanju problema. Zamišljena je kao poludnevno okupljanje na kojem će organizacije imati mogućnost upoznati i dogovoriti suradnju i daljnje korake s potencijalnim partnerima / suradnicima iz četiri županije Sjeverozapadne Hrvatske
(Krapinsko-zagorska, Koprivničko-križevačka, Varaždinska i Međimurska).

Program “Spajalice˝ uključit će niz diskusija, grupni rad i razvoj zajedničkih programa. Cilj nam je potaknuti organizacije s područja Sjeverozapadne Hrvatske na zajedničko djelovanje u svrhu rješavanja 
aktualnih problema organizacija civilnog društva i zajednice.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi putem prijavnog obrasca ili na email @programjako.info  (ime i prezime, organizacija, kontakt broj mob. ili telefon)

Više o tome: www.programjako.info.

Program JAKO dio je Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi i financira.

čitam...