Program Muzeja anđela u vrijeme ŠPancirfesta

06:07h
0

Kao i prethodnih godina, varaždinski Muzej anđela u vrijeme popularnog Špancirfesta bit će odredište za brojne zaljubljenike u anđele i radove Željka Prsteca, ali i znatiželjnike koji će možda po prvi puta stupiti u prostorije Muzeja i u Rajski vrt. Kako bi ovogodišnji doživljaji i uspomene vezane uz Špancirfest i Muzej anđela bili što živopisniji, Muzej anđela u sklopu Špancirfesta priređuje bogat i zanimljiv program, u kojem će se pronaći za svakog ponešto.

Već prvog dana Špancira, u Muzeju anđela, točnije u Rajskom vrtu, u prijepodnevnim satima i u predvečerje održat će se Ples anđela, a idućeg dana osim „Anđeoske pričaonice za male i velike” te radionce „Nacrtaj svojeg anđela”, premijerno će se, u sklopu ovogodišnjeg Javnog poziva „Pokaži kaj moreš i znaš”, predstaviti mladi umjetnik iz Osijeka, Andrej Dorić. U nadolazećim danima, uz anđelice – Varaždinske mažoretkinje te niz radionica i pričaonica, u Rajskom vrtu okupljene će zabavljati i zaintrigirati umjetnici raznih profila – od glazbenika, do plesačica i tako dalje.

Muzej anđela i Rajski vrt i ovog će kolovoza biti poprište dobre zabave koju vrijedi doživjeti s time da će djeca, koja se odluče sudjelovati u kreativnoj radionici „Nacrtaj svojeg anđela”, u kojoj će pomoću
flomastera POSCA mogu oslikati majice, hlače, torbe ili druge predmete (koje ako je najbolje ponijeti sa sobom), dobiti i prigodne diplome. Inače, karakteristika flomastera jest da se njima može crtati po raznim površinama – od tkanine do kože i keramike i tako dalje. Radionicu za mališane vodit će umjetnik i slikar Željko Prstec. Sve informacije i rezervacije mogu se dobiti na broj 098/512-894 ili ostavite poruku na Facebook stranici Muzeja anđela. Cijena radionice bit će 10,00 kn.

Budući da se sve održava u sklopu Špancirfesta, festivala dobrih emocija, nema sumnje da će nasmijana i zadovolja lica navraćati u Kranjčevićevu 14. Detaljni raspored po danima možete pogledati i na www.angelsmuseum.com