TEDxKoprivnicaLibrary

Projekcija govora s temom Kako biti bolji u 2017. godini inspirirat će vas na promjenu

08:57h
0
Podijeli objavu
TEDx // Foto: Matija Gudlin

U petak 27. siječnja u 18 sati u čitaonici tiska knjižnice održat će se prva projekcija s temom „Kako biti bolji u 2017. godini“ s odabranim TED govorima.

TEDxKoprivnicaLibrary konferencije u posljednje tri godine postojanja u Knjižnici i čitaonici Fran Galović postale su događaj koji je šteta propustiti. Zbog velikog interesa za konferencije organizatori su uveli besplatne ulaznice koje nestanu u jednom danu.

Tijekom ljeta 2016. godine organizirane su projekcije govora u prostoru knjižnice i dvorištu kina Velebit, na otvorenom koje su bile dobro posjećene te su organizatori u komunikaciji s posjetiteljima došli do zaključka da bi mogli u 2017. godini svaki mjesec održati po jednu projekciju TED govora na određenu temu.

Tako će se u petak 27. siječnja u 18 sati u čitaonici tiska knjižnice održati prva projekcija s temom „Kako biti bolji u 2017. godini“ s odabranim TED govorima.

Organizatori su pripremili zanimljive govore koji će potaknuti posjetitelje na razmišljanje, ali ih i inspirirati na promjenu u svom svakodnevnom životu. Govori koji su odabrani odnose se na naše međuljudske odnose koji su temelj naše svakodnevnice te su nešto na čemu bismo svi trebali raditi.

Organizatori vas pozivaju da u ugodnoj atmosferi i društvu napunite svoj mozak zanimljivim idejama vrijednim širenja, a pozivu se pridružuje i ePodravina kao medijski pokrovitelj.

Podijeli objavu