PROJEKTNI TIM

Projekt Zaželi ide dalje, gerontodomaćice tijekom epidemije korone i dalje uvelike pomažu starijim i potrebitim mještanima

Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Đurđevac Katarina Birta i predstavnica đurđevačke ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Dijana Rupnik pohvalile su inicijativu i akciju.

12:01h
0
Foto: Općina Kloštar Podravski

Članice i članovi projektnog tima projekta Zaželi okupili su se protekli tjedan na trećem sastanku. Voditeljica projekta Dubravka Domović podsjetila je na vrijednost, trajanje i dinamiku projekta, dok je projektna asistentica-administratorica Katarina Željeznak podnijela Izvješće o radu, napomenuvši kako vrijeme epidemije koronavirusa prate epidemiološke mjere Stožera civilne zaštite zbog kojih je rad gerontodomaćica prilagođen.

Obavljale su samo osnovne usluge te nabavljale potrepštine, i to bez kontakta. Tražene usluge obavljene su za 600-tinjak osoba starijih od 65 godina. K. Željeznjak je, usto, u ime Općine Kloštar Podravski posjetila korisnike zahvalne na pomoći i brizi.

Zamjenik načelnika Ivan Čupen potvrdio je dobru suradnju Stožera, djelatnika Komunalne službe i gerontodomaćica. Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Đurđevac Katarina Birta i predstavnica đurđevačke ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Dijana Rupnik pohvalile su inicijativu i akciju. Direktor tvrtke Draft d.o.o. Davor Deskar kazao je kako vrijeme korone i javljanje starijih, potrebitih osoba dokaz da bi trebalo nastaviti s Programom Zaželi2.

čitam...