Peti sastanak

Projekt Zaželi u Kloštru Podravskom ide dalje, cilj je da 20 gerontodomaćica i dalje pomaže potrebitima

Ravnatelj CZZS-a Daniel Rupić uputio je pohvale za projekt jer smatra da usluga pružanja pomoći starijima i udomitelja za starije osobe ima sve manje, dok su potrebe sve veće.

11:19h
0
pt
Projektni tim Zaželi // klostarpodravski.hr

Jučer je u Kloštru Podravskom održan peti sastanak Projektnog tima “Zaželi”, na kojemu se raspravljalo o dosadašnjem radu u projektu, kao i o nastavku projekta pod nazivom Zaželi Faza II.

Nakon što je sastanak otvorio načelnik Općine Siniša Pavlović, riječ je preuzeo direktor DRAFT-a Davor Deskar, koji je zadužen za drugu fazu projekta. Potvrdio je kako se radi na nastavku projekta sa mogućnošću zapošljavanja 20 gerontodomaćica za pružanje usluga i pomoći u kući još većem broju krajnjih korisnika, a projekt je osobito pohvalio ravnatelj CZSS-a Đurđevac Daniel Rupić.

Projektna asistentica-administratorica Katarina Željeznak je zahvalila na dosadašnjoj suradnji i pomoći, a to je učinila i voditeljica projekta Dubravka Domović, napomenuvši kako je ovo posljednji sastanak Projektnog tima „Posao i pomoć u zajednici” Općine Kloštar Podravski.

Svi sudionici sastanka zaključili su kako se projekt uspješno privodi završetku: gerontodomaćice su svoj posao odradile  na zadovoljstvo krajnjih korisnika te bi se nastavak pružanja ovakve vrste pomoći svakako trebao nastaviti u Fazi II.