-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Projektne aktivnosti PORA-e teku prema planu, do sada dodijeljeno 390 tisuća kuna potpora za samozapošljavanje
P

Članovi su jednoglasno prihvatili prijedlog o proširenju članstva Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije na Klub poslovnih žena Koprivničko-križevačke županije ALFA Koprivnica te su predstavljene i buduće aktivnosti u provedbi spomenutog  projekta.

Ne propustite

U prostorijama PORA Razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije proteklog ponedjeljka održane su sjednice Upravnog odbora i Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije, pišu županijske stranice.

- Oglas -

Na sjednicama, koje je vodio predsjednik skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, članovima su prezentirane aktivnosti provedbe projekta te je zaključeno kako se sve projektne aktivnosti provode sukladno planu.

Do sada su održane brojne stručne edukacije i radionice te je dodijeljeno 13 potpora za samozapošljavanje ukupne vrijednosti 390.000 kuna, osnovan je Klub za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije, uređen je prostor Tehničkog tajništva Lokalnog partnerstva za zapošljavanje te je puštena u rad stubišna rampa za osobe s invaliditetom do dvorane Tehničkog tajništva.

Članovi su jednoglasno prihvatili prijedlog o proširenju članstva Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije na Klub poslovnih žena Koprivničko-križevačke županije ALFA Koprivnica te su predstavljene i buduće aktivnosti u provedbi spomenutog  projekta. Na kraju sjednica predsjednik zamjenik župana Ljubić je zajedno s ravnateljicom PORA-e Melitom Birčić  zahvalio projektnim partnerima na uspješnoj provedbi projekta te izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom svih članova Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

- Oglas -

Projekt Partnerstvo za sve 2 odobren je za financiranje u okviru poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Razvojna agencija PORA KKŽ, a projektni partneri su Koprivničko-križevačka županija, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Enter Koprivnica d.o.o. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.999.427,02 kn uz stopu EU sufinanciranja od 99,08% dok će provedba projektnih aktivnosti trajati 30 mjeseci odnosno do 14. studenoga 2020. godine.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti