Centar za socijalnu skrb Koprivnica

Projektni tim upoznao partnere s pomacima u uspostavi Podružnice obiteljskog centra

Provođenje projekta službeno je započelo posljednjih dana prošle godine, a predviđeno trajanje projektnih aktivnosti je 24 mjeseci.

15:30h
0

U prostorima Centra za socijalnu skrb Koprivnica održan je drugi sastanak projektnog tima i projektnog partnera u okviru provedbe projekta „Uspostava Podružnice obiteljskog centra Centra za socijalnu skrb Koprivnica kao podrška procesu deinstitucionalizacije“.

Riječ je o projektu u sklopu kojeg je predviđena rekonstrukcija jedne od zgrada bivše vojarne i njeno opremanje u sjedište Podružnice obiteljskog centra te nabava triju automobila kojim bi djelatnici usluge obavljali na terenu, odnosno i izvan Koprivnice.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Projekt je vrijedan 5.484.791,54 kuna i financira se iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj.

Uz predstavnike Centra za socijalnu skrb Koprivnica, nositelja projekta, sastanku je prisustvovala predstavnica PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije te predstavnik Koprivničko-križevačke županije, partnera u projektu.

Danijel Rušak, v.d. ravnatelja Centra za socijalnu skrb Koprivnica, nazočne je upoznao sa trenutnom situacijom u okviru pojedinih projektnih aktivnosti, između ostalog i s izrađenim idejnim rješenjem za zgradu Podružnice dok je Silvija Čavić, predstojnica Podružnice, upoznala nazočne o rješenjima za promotivni materijal, s tijekom i rezultatima okončanog postupka javne nabave usluge izrade promotivnih materijala kao i medijske promocije za projekt.

Ida Kovač Očenašek iz PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, koja pruža stručnu podršku u provedbi projekta, nazočnima je pojasnila određena administrativna pitanja, između ostalog i radnje vezane za pripremu prvog zahtjeva za nadoknadom sredstava i dokumentaciju za izvještavanje.

Sudionici sastanka razgovarali su i o planovima za naredno razdoblje. Razmatrani su mogući termini održavanja Početne konferencije u drugoj polovici travnja, a s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i pogodne lokacije.

Provođenje projekta službeno je započelo posljednjih dana prošle godine, a predviđeno trajanje projektnih aktivnosti je 24 mjeseci.

čitam...