Dugogodišnja tradicija

[PROMO] FOTO Tvrtka Mahonija u moderno uređenom prostoru nudi sve za organizaciju pogreba, na novoj lokaciji još je bliže korisnicima

Tvrtki Mahonija možete se obratiti sa potpunim povjerenjem, a naši djelatnici će učiniti sve kako bi vam olakšali najteže trenutke.

15:30h
0
Mahonija, pogrebno poduzeće // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Gubitak voljene osobe jedan je od najtežih događaja s kojima se svatko od nas s vremena na vrijeme mora suočiti. Iz tog razloga postoji tvrtka Mahonija d.o.o., koja već 27 godina građanima Koprivnice i ostalima olakšava teške trenutke.

Tvrtka Mahonija d.o.o. i njezin vlasnik Josip Behin imaju dugogodišnju tradiciju u organizaciji pogreba, a odnedavno su na novoj lokaciji u sklopu koje se također nalaze nova Gradska mrtvačnica i Uprava groblja, na adresi Ulica Ivana Česmičkog 28.

Mahonija d.o.o. nudi organizaciju pogreba, prijevoz pokojnika u zemlji i inozemstvu, prodaju pogrebne opreme, uključujući i aranžmane, vijence, bukete, lampione, urne, uređenje pokojnika, organizaciju kremacije, glazbene pratnje i tisak osmrtnica. Tu je i velik izbor lijesova različite izrade i materijala, čije su cijene u rasponu od 1.520,00 pa do 15.000,00 kuna, prema mogućnostima korisnika.

Mahonija, pogrebno poduzeće // Foto: Matija Gudlin
Josip Behin // Foto: Matija Gudlin

Tvrtka također raspolaže sa dva vozila za prijevoz pokojnika koja su dizajnirana da odgovaraju strogim europskim sanitarnim standardima i stilski uređena da pokojniku pružaju pijetet.

– Kao što smo čuli od naših korisnika i poslovnih partnera, novi izložbeni prostor koji imamo jedan je od najljepših i najmodernijih u Hrvatskoj, te je cjelokupna usluga podignuta na višu razinu. I dalje nudimo sve na jednom mjestu uz prihvatljive cijene, od preuzimanja pokojnika do samog ukopa – kaže Josip Behin, direktor tvrtke.

Tvrtki Mahonija možete se obratiti sa potpunim povjerenjem, a naši djelatnici će učiniti sve kako bi vam olakšali najteže trenutke.

Dežurni telefon 048/644-148 dostupan 0-24.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!
Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW