Četvrt stoljeća postojanja

[PROMO] Labor nudi nevjerojatne akcije na svoj vrhunski namještaj, iskoristite besplatnu izmjeru i 3D nacrt za svoj novi prostor!

12:00h
0

Labor d.o.o. tvrtka za proizvodnju namještaja iz Koprivnice ove godine slavi četvrt stoljeća postojanja.

Osnovana je 1995. godine kao trgovačka tvrtka za veleprodaju i maloprodaju namještaja te repromaterijala za drvnu industriju. Nakon vrlo uspješnog razvoja, 2006. godine započela je proizvodnju vlastitog namještaja po mjeri. U slijedećem razdoblju ostvaren je razvoj vlastitog brenda za namještaj po mjeri prepoznat u cijeloj državi, u obliku opremanja cijelih stambenih prostora, od apartmana, hotela, privatnih kuća, do specijaliziranih prostora u bolnicama, ambulantama raznih tipova, ljekarnama, i svim mogućim ostalim poslovnim prostorima. U ovom trenutku trude se ostvariti prodor na tržišta izvan države. U tu svrhu Labor stalno i uporno ulaže u poboljšanja proizvodnje i prati nove trendove u tehnologiji pomoću vlastitih ulaganja ali i pomoću sredstava iz EU fondova.

Obilježavajući ovu godišnjicu u svojem izložbenom prostoru uređenom pored proizvodnje na preko tisuću kvadrata u Poslovnoj zoni Dravska, Obrtnička 2., upriličili su specijalnu ponudu za kupce, nudeći posebne akcije za vlastiti namještaj koji već dugo slovi kao brend vrhunske kvalitete i dizajna, bilo vlastitog ili poznatih dizajnera. Njihov namještaj krasi vrhunska kvaliteta, funkcionalnost i moderan dizajn primjenjiv i prilagodljiv svakom stambenom prostoru.

Pri izradi namještaja po mjeri, kupac ima mogućnost sam kreirati svoj namještaj ili utjecati na kreirani namještaj mijenjajući detalje po svojoj želji.

Svim ovim pogodnostima sada su dodali slavljeničke akcije u obliku sniženja cijena od 20 do 70 posto ovisno o proizvodu.

Osim toga, u slučaju odabira namještaja po mjeri kupac je korisnik posebne pogodnosti, besplatne izmjere i 3D projekcije slike odabranog namještaja smještenog u njegovom stambenom prostoru. Na taj način odmah može djelovati ako ima dodatne zahtjeve ili promjene.

Osim toga, na akciji su ostali dijelovi namještaja iz izložbenog prostora ili skladišta koji nadopunjuju ponudu u svrhu uređenja stambenog prostora, kao što su sjedeće garniture i ostali tapecirani namještaj, uz sniženja također od 20 do 70 posto.

Djelatnici Labora d.o.o. osposobljeni su pomoći svakom kupcu u svim koracima kupnje od odabira, izmjere do montaže namještaja za što funkcionalniji i ljepši izgled svakog životnog prostora.

Vlasnici i djelatnici tvrtke Labor d.o.o. pozivaju kupce da iskoriste dane im pogodnosti na zajedničko zadovoljstvo.

čitam...