Agro-kuća d.o.o. iz Koprivnice Vam nudi

[PROMO] Ne propustite priliku za odmor na prekrasnoj šibenskoj rivijeri, rezervirajte udoban apartman uz veliki popust

Apartmani za odmor se nalaze u apartmanskim objektima Plima i Vila Martin u mjestu Srima nadomak Vodica i Šibenika.

17:00h
0

Agro-kuća d.o.o. Vam nudi vam najudobniji smještaj tijekom Vašeg odmora. Plaža i turistički sadržaji prilagođeni su obiteljskom odmoru u mirnom i opuštajućem okruženju. Na raspolaganju Vam je ukupno 14 vrhunski opremljenih apartmana različite veličine za koje Vam nude povoljne cijene prilagođene današnjem vremenu. Odobravaju Vam i ekstra popuste do čak 20 posto ako u razdoblju do 15. lipnja rezervirate svoj termin. Ne propustite ovu priliku i provedite prekrasan odmor u apartmanima Agro-kuće na šibenskoj rivijeri.

 

Rezervacije i cijene

Za dostupne termine, cijene te ostale informacije i pogodnosti posjetite web stranicu Agro-kuće iz Koprivnice, upitajte direktno na e-mail plima.srima@gmail.com ili nazovite na mobitel 098 361 401. Ne propustite ovu priliku i provedite prekrasan odmor u apartmanima koprivničke Agro-kuće na šibenskoj rivijeri.

Super lokacija, izvrsna prilika

Srima je povezana s Vodicama, a do Šibenika imate tek par minuta lagane vožnje. Od Vašeg apartmana do šljunčane plaže i nebesko plavog mora djeli vas tek nekoliko koraka ugodne šetnje.

Uz obližnje kafiće, restorane i trgovine, možete se zabaviti u obližnjem luna parku, velikom toboganu te uz niz ostalih adrenalinskih čarolija. Naravno, tu su i razni sportski sadržaji. Noćni život i provod u Vodicama vrlo je raznolik i nadaleko poznat. Sve se nalazi na dovoljnoj udaljenosti da ne remete miran san i bezbrižan odmor za one kojima treba relaksacija.