Rast u svim segmentima

[PROMO] Podravska banka dobitnica Zlatne kune

Gospodarstvenicima na području Koprivničko-križevačke županije, plasirano je blizu 200 milijuna kuna za raznovrsne projekte razvoja poslovanja.

14:41h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Tijekom čitave svoje povijesti, Podravska banka je nositelj razvoja i gospodarskog prosperiteta na području Podravine i Prigorja.

Banka je u 2018. godini, ostvarila rast u svim strateškim segmentima poslovanja. Ukupna bilanca je rasla 3,2%, na skoro 3,4 milijarde kuna. Ostvarena je dobit prije oporezivanja nešto preko 15 milijuna kuna te neto dobit od približno 12 milijuna kuna. Ukupni depoziti klijenata na kraju 2018. godine, iznose blizu 2,5 milijardi kuna i porasli su u odnosu na prethodnu godinu za 1,4%. Ukupni bruto plasmani klijentima iznosili su približno 2,1 milijardi kuna, što je za 5,7% više u odnosu na kraj prethodne godine. Pri tome je rast plasmana stanovništvu  iznosio gotovo 14% više nego godinu ranije.

Gospodarstvenicima na području Koprivničko-križevačke županije, plasirano je blizu 200 milijuna kuna za raznovrsne projekte razvoja poslovanja, čime se dokazuje konkurentnost ponude i posebni senzibilitet za podržavanje projekata važnih za razvoj i daljnji napredak lokalne sredine iz koje potječe.

čitam...