[PROMO] U Laboru u Koprivnici izradite svoj namještaja iz snova, kvalitetan, moderan i funkcionalan

10:00h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Nikako ne možete pronaći svoju kuhinju iz snova koja bi odgovarala svim vašim željama i potrebama? Imate kutnu garnituru koja vam je neudobna i premala? U ormaru nemate dovoljno polica?

Odgovor na vaše probleme ima Labor, gdje će sav namještaja prilagoditi vašim željama, a sukladno prostoru u kojem živite. Rezultat će biti moderan i funkcionalan namještaj, odnosno točno onakav kakav ste zamislili i u kojem ćete konačno uživati i maksimalno ga iskoristiti.

Bilo da se radi o dnevnim sobama, spavaćim ili pak dječjim, uredskom namještaju ili luksuznim ugradbenim ormarima, dizajnerskim kuhinjama, s povjerenjem se obratite u Labor.

Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Velika je prednost što ćete izgled svojeg doma moći vidjeti u 3D nacrtu prije same izrade.

Već 24 godine tvrtka Labor iz Koprivnice prava je destinacija za one koji trebaju moderan, funkcionalan i lijep namještaj.

Tvrtka Labor osnovana je 1995. godine kao maloprodaja i veleprodaja namještaja i repromaterijala za drvnu industriju, no već 2006. godine zakoračili su u izazov proizvodnje namještaja po mjeri u Poslovnoj zoni u Koprivnici. Uz proizvodnju namještaja, uredili su i više od tisuću kvadrata velik izložbeni prostor kako bi kupcima što bolje prezentirali spektar svojih proizvoda.

Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Kvaliteta namještaja i zadovoljstvo kupaca na prvom im je mjestu, a to ostvaruju kroz individualiziran pristup svakom klijentu, čime osiguravaju da njihovi kupci imaju jedinstven namještaj kakav neće vidjeti nigdje drugdje.

Posebnu pozornost posvećuju dizajniranju savršenog interijera, bilo da se kupci odluče za klasičniji ili pak moderniji stil. Svatko može u Laboru pronaći nešto za sebe, a stručnjaci iz tvtke pomoći će da osmisle prostor kakav žele i, naravno, dizajnirati, izraditi, dostaviti i montirati sav namještaj. Labor također surađuje i s brojnim domaćim i inozemnim proizvođačima namještaja, čime se ponuda mogućnosti još više širi.

Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Osim toga, Labor kontinuirano ulaže u podizanje standarda proizvodnje pomoću sredstava iz EU fondova te ulaganja u nove tehnologije.

Za sve vaše nedoumice posjetite ih, nazovite ili pošaljite email, a ljubazno osoblje uvijek će vas rado informirati o svemu što vas zanima.

adresa:
Obrtnička ulica 2, Koprivnica
radno vrijeme

svakog radnog dana od 8 do 19,
subotom od 8 do 13
telefon 048/220-086
e-mail info@labor-namjestaj.hr

čitam...
Loading...