Svetkovina Svih svetih i Dušni dan

[PROMO] Vrtni centar Agro-kuće je pravo mjesto za Vašu kupnju

Aranžmani, lampaši, rezano cvijeće i ostali sezonski artikli u ovom razdoblju su roba visoke potražnje. Neka Vrtni centar koprivničke Agro-kuće bude mjesto Vaše kupnje u danima kad ćemo se s poštovanjem prisjetiti naših najmilijih koji više nisu s nama.

12:45h
0

Izbjegnite gužve i na vrijeme kupite sve na jednom mjestu. Iz Agro-kuće Vas pozivaju da kod njih pronađete veliki zbor elegantnih aranžmana od rezanog cvijeća u slobodnoj prodaji u velikom rasponu cijena od 59,00 kuna pa naviše. Naravno, na Vama je samo da ih posjetite ovih dana te izaberete. Aranžmani, lampaši, rezano cvijeće te ostali aktualni artikli, uz najveći izbor, ujedno u Vrtnom centru imaju i najpovoljnije cijene. Adresa Vam je dobro poznata – Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici.

Pravo je vrijeme i za kupnju prekrasnih biljaka iz vlastite proizvodnje Agro-kuće, a posebno su izdvojene krizanteme i multiflore u teglama, koje su u ovom razdoblju neizostavni dekorativni detalj – nude ih u najvećoj paleti boja i po najpovoljnijim cijenama.

PRIGODNA PONUDA SEZONSKIH ARTIKALA

U Vrtnom centru Agro-kuće se uvjerite i u najveću ponudu plastičnih i staklenih lampaša te LED tinjalica za groblja.

Za kreativce imaju u prodaji po super cijenama najveći izbor repromaterijala za samostalnu izradu aranžmana: posudice, podloške, mrežice, spužve te mnoštvo prigodnih jesenskih ukrasa.

Kad ste u Vrtnom centru Agro-kuće, kupite i rezane krizanteme, špine, ukrasne grane i lišće.

Naravno, ovo je tek dio bogate ponude. Prigodno je vrijeme za odabir i povoljnu kupnju iz široke palete dekorativnog kamenja u pakiranjima od 25 kg.

POSJETITE OVIH DANA VRTNI CENTAR AGRO-KUĆE

Pronađite sve na jednom mjestu u Vrtnom centru Agro-kuće, adresa je: Bjelovarska cesta 34, Koprivnica. Za Vas su maksimalno prilagodili radno vrijeme: rade od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati. Važno je za napomenuti da na Dan Svih svetih 01. studenoga poslovnice Agro-kuće neće raditi. Zato Vas pozivaju da na vrijeme posjetite njihov Vrtni centar u Koprivnici i opskrbite se.

PRATITE AGRO-KUĆU I DALJE, KUPUJTE POVOLJNO

U cilju prilagodbe potrebama tržišta i rastuće potražnje putem interneta, na web-stranici Agro-kuće su ugradili i Katalog proizvoda putem kojeg vrlo jednostavnim pretraživanjem možete u grupama i podgrupama istražiti dio njihovog asortimana, a sve objave možete pratiti i na njihovom profilu na Facebooku. Pozivaju Vas ujedno da oznakom “Sviđa mi se” postanete njihov prijatelj i partner.

Pogledajte bogatu galeriju fotografija onoga što Vas očekuje u Vrtnom centru Agro-kuće.

čitam...
Loading...