Promocija druge zbirke pjesama ” Kao u raju”, autorice Suzane Puljko

07:30h
0
Naslovnica knjige "Kao u raju", Suzana Puljko

U “Podravskom suncu” Koprivnica, dana 30. rujna 2011. godine, održala se promocija druge zbirke pjesama Suzane Puljko, pod naslovom “Kao u raju”. Moderator programa bio je predsjednik Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije Slavko Kuzmić.

Promocija je bila obogačena s glazbenim dijelom programa na kojem su nastupili Vjekoslav Lukanec – Luki i Ladislav Čolig. U predstavljanju autoričine knjige sudjelovali su kazivanjem pjesama članovi Literarna sekcija Koprivničko-križevačke županije, kojeg je ona voditeljica, članovi Literarna sekcija “Korak života” iz Varaždina i članovi Literarne sekcije KUD-a Podravka; Ivka Kovačić, Marica Ferlindeš i Domagoj Švabek.

Posjećenost promociji zbirke pjesama bila je izvrsna, tako da se tražio i stolac više. Predsjednik Podravkine Literarne sekcije obratio se s nekoliko prigodnih riječi autorici knjige i zaželio joj još mnogo izdanih zbirki pjesama.

Na kraju promocije, skupu se obratila dogradonačelnica Grada Koprivnice g-đa Vesna Želježnjak, koja je zaželjela  Suzani Puljko puno uspjeha u daljnjem radu i pisanju poezije.

čitam...