2.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. studenoga 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Promocija romana o koprivničkoj prošlosti i sadašnjosti
P

Ne propustite

19022009-todorovski-mU Domu mladih je u srijedu održana promocija romana za mlade Mjesečev prolaz Zvonka Todorovskog, čija se radnja odvija u Koprivnici 1913. i 2008. godine. Junaci iz romana pomoću mjesečeve mjene prelaze iz koprivničke povijesti u koprivničku sadašnjost, a autor oživljava poznate ličnosti iz stare Koprivnice te iscrtava nekadašnje i sadašnje obrise grada i njegovih najpoznatijih lokacija.

Članovi filmske i video družine Mravec iz OŠ Antun Nemčić Gostovinski, filmom i kratkim skečevima pretočili su radnju romana na pozornicu Doma mladih. Ivan iz sadašnjosti, pokazivao je Krešimiru iz povijesti izgled Koprivnice, pri čemu su prolazili kroz avanture i vesele zgode.

Zvonko Todorovski srednju je školu polazio u Koprivnici pa je došao na ideju da se fantastične zgode iz romana događaju upravo ovdje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

KOPRIVNIČKE VODE

OBAVIJEST U nekim ulicama u Koprivnici sutra neće biti vode, evo gdje i kada

Koprivničke vode obavještavaju korisnike vodnih usluga da će zbog radova na vodovodnoj  mreži u petak, 1. prosinca, biti privremeni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti