tuga u selu

Pronađen mrtav u bunaru, susjeda: Bil je dobar kaj kruh, htel je nekaj sam napraviti i dogodilo se najgore

Policija navodi kako nema elemenata sumnjive smrti i o samom događaju će se dostaviti izvješće županijskom državnom odvjetništvu.

10:23h
0

PU Koprivničko-križevačke izvijestila je danas o strašnom smrtnom slučaju. Kako navode, radi se o nesreći u Koprivničkom Ivancu, a koja se navjerojatnije dogodila u četvrtak 6. prosinca.

Kako saznajemo iz susjedstva, riječ je o N.V. (43). Prilikom uključivanja hidropumpe u bunaru koja se nalazi otprilike metar od površine muškarac je pao u isti. Bunar je dubine šest metara, a on je pao naglavačke unutra i prilikom pada udario u cijev u bunaru te je udarac bio smrtonosan.

– Bunar je u dvorištu, a sam je živio, jučer su ga našli. Išel je nekaj popravljati, htel je napraviti sam i na kraju je opal. Bil je dobar kaj kruh, ali eto, najgore se dogodilo. Šokirani smo – rekla je jedna od susjeda koja je s preminulim bila u dobrim odnosima.

Policija i vatrogasci, kako kaže, jučer su obitavali u Koprivničkoj ulici u Koprivničkom Ivancu.

– Ne znam tko ga je našel, ali brat mu živi jednu kuću dalje pa mislim da je on, strašna je to tragedija – rekla je susjeda.

Policija navodi kako nema elemenata sumnjive smrti i o samom događaju će se dostaviti izvješće županijskom državnom odvjetništvu.

čitam...
Loading...