Pronađeni sumnjivci za drugu provalu u koprivnički Sexy shop

07:50h
0
Detalj s očevida nakon provale // Foto: Mario Kos

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje koje su provodili nas 24-godišnjim i 20-godišnjim muškarcem s koprivničkog područja. Do istraživanja je došlo zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Naime, dotični su muškarci osumnjičeni da su između 11. i 12. veljače u Koprivnici, u Ulici Ivana Generalića, provalili u trgovinu i otuđili novac. Riječ je o provali u Sexy shop, u koprivničkoj Martinovki. Tom je prilikom vlasnica trgovine oštećena za nekoliko stotina kuna.

Provalnici su ušli kroz stražnji prozor trgovine // Foto: Mario KosZbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe protiv osumnjičenika bit će podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici, izvijestili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Podsjetimo, to je bila već druga provala u mjesec dana u Sexy shop. Prema riječima vlasnice koja je s nama razgovarala odmah po otkriću provale, ovi su lopovi ušli kroz stražnji prozor trgovine, odvrnuli radijator, a vlasnica je zatekla otvorenu kasu te odmah uvidjela da nedostaje polog od 200 kuna. No, provalnicima nije bilo do sitnih novaca, jer su kovanice ostavili unutra.

Tijekom prve provale vlasnica te iste trgovine oštećena je za 4.500 kuna, jer su, također dvojica muškaraca, ukrali  šest kapa, prijenosno računalo, metalnu kasu s manje novca i druge predmete.