Slavimo zajedno

Proslavite rođendan portala ePodravina uz večeru za dvoje u pet restorana Podravine i Prigorja

Portal ePodravina.hr svoje čitatelje vodi na večeru, jer najvažnije nam je da naš rođendan proslavite upravo vi, naši čitatelji.

16:00h
0
Ilustracija // Foto: ingimage.com
Ilustracija // Foto: ingimage.com

Drugi rođendan portala ePodravina.hr proslavite uz finu večeru za dvoje, u pet restorana diljem Podravine i Prigorja.

Portal ePodravina.hr svoje čitatelje vodi na večeru, jer najvažnije nam je da naš rođendan proslavite upravo vi, naši čitatelji.

Večeru za dvoje u Koprivnici poklanja Restoran-Pizzerija Kalimero, koji u novom ambijentu čiji dizajn potpisuje Mirjana Mikulec, nudi još širu ponudu ukusnih jela.

Nadaleko poznate sočne pizze iz kuhinje Restorana Kalimero od sada su još ukusnije i bolje. S novim uređenjem interijera, kuhinja je bogatija i za novu krušnu peć poznatog talijanskog proizvođača koja njihove pizze pretvara u pravu čaroliju okusa. Kalimero možete posjetiti na adresi Starogradska 50 Koprivnica.

Kalimero vas čeka u novom ambijentu // Foto: Matija Gudlin

Smješten u samom centru grada Križevaca, na trgu J. J. Strossmayera, Restoran Tomislav koncipiran je kao restoran i pivovara. Ambijent je tradicionalan, ugodan i topao, a ponuda se bazira na tradicionalnim jelima našeg prigorskog kraja koje će kušati dvoje naših sretnih čitatelja.

U restoranu Tomislav čeka vas ljubazno osoblje i vrhunska hrana

U đurđevačkom restoranu Stari grad obogaćena je enogastronomska ponuda Đurđevca, ali i šireg područja, a sretnog dobitnika i tamo čeka večera. Jela pripremljena u restoranu domaća su i dio su tradicije Podravine, a kušati ih možete u novouređenom ugodnom ambijentu. Osim večere, moći ćete posjetiti i deve te Interpretacijski centar.

Pivnica i restoran mame svojim abijentom i ponudom // Foto: Matija Gudlin

Večerom časti i Pivnica Mejaši na samom ludbreškom Trgu Svetog Trojstva, uređena u autohtonu stilu zagorskoga duha koja svakodnevno nudi velik izbor pizza iz krušne peći te vrhunska jela s roštilja na drvenom ugljenu.

Savršen ambijent i prefina hrana u Pivnici Mejaši

Restoran Stara Pivnica u Pitomači, uz vrhunske dnevne menije po niskim cijenama, nudi i autohtona podravska jela, kao što su Svinjski kotlet “Stara pivnica”, Kotlet z trsja, Pitomačko cvetje, Pohani file soma, Prženi šaran Križnica. Tamo vas čeka ljubazno osoblje te uz večeru, butelja crnog ili bijelog vina.

Posted by Restoran "Stara Pivnica" on Mittwoch, 14. März 2012

Loading...