sedam godina

Proslavite s nama rođendan i dođite na Lumini shopping fest

Od 16. do 18. travnja čekaju vas ludo dobri vikend popusti jer centar Lumini slavi 7. rođendan!

15:31h
0
Djevojka
Pexels.com

Lumini slavi velikih sedam godina s vama, a kako 7. rođendan nije čest – Trgovački centar Lumini pripremio je pravi shopping fest! Kad je otvoren, Lumini je bio prvi regionalni trgovački centar nove generacije. Danas je prerastao u omiljenu shopping destinaciju brojnih obitelji, ali i influencera i modnih znalaca pa je tako ove godine zaštitno lice postala modna blogerica Ana Bacinger.

U skladu sa svim epidemiološkim mjerama, centar Lumini vas poziva na rođendanski
shopping fest! U čak 18 trgovina čekaju vas rođendanske pogodnosti i popusti, a pripremili smo i slatko iznenađenje. Ako naručite kavu u Leggiero baru, 17. i 18. travnja, uz nju dobivate i besplatni komad rođendanske torte! Častimo vas sa 700 komada torti!

Pexels.com

U atriju centra pokupite i svoju slavljeničku vrećicu za najzabavniji shopping. Šapnut ćemo vam i malu tajnu: čeka vas i super nagradna igra!

Pratite naše objave i na Facebooku i Instagramu kako ne biste propustili rođendanske ponude! A na njima nam možete ostaviti i čestitku za rođendan. I jedna čestitka nam puno, puno znači.

Povedite svoju obitelj i prijatelje i pridružite nam se u vikend slavlju. Čekamo vas!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.