ŠOPING

Provjerite radno vrijeme trgovina tijekom sutrašnjeg blagdana Tijelova

S obzirom na to da mnogi slobodne dane koriste za odlazak u trgovinu, u veći šoping, tako je prije svega važno znati radno vrijeme.

20:30h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Blagdan Tijelova obilježava se sutra, u četvrtak. Riječ je, podsjetimo, o neradnom danu. S obzirom na to da mnogi slobodne dane koriste za odlazak u trgovinu, u veći šoping, tako je prije svega važno znati radno vrijeme brojnih trgovina.

Dakle, Pevex će sutra raditi od 8 do 14 sati, dok KTC uopće ne radi.

SPAR supermarket u Kolodvorskoj ulici u Koprivnici raditi će od 7 do 15 sati, dok onaj u Gospodarskoj ulici radi od 7 do 21 sat. SPAR u Križevcima bit će otvoren od 7 do 15 sati, kao i u Ludbregu.

U Lidlu u Koprivnici moći ćete kupovati između 8 i 14 sati, što vrijedi i za njihove trgovine u Križevcima te Đurđevcu. Kaufland nije objavio posebne obavijesti.

Glede Konzuma, onaj u Đurđevcu radit će od 8 do 15 sati. U Koprivnici su dva, pa tako Konzum u Ulici Hrvatske državnosti sutra neće raditi, dok u njihovu poslovnicu u Ulici kneza Domagoja možete doći od 8 do 15 sati. U Ludbregu će zaposlenici Konzuma na svojem radnom mjestu biti od 7 do 13 sati.

Plodine u Koprivnici, Križevcima i Ludbregu nisu objavile radno vrijeme za Tijelovo, no uglavnom rade od 7 do 22 sata.

Supernova je na Tijelovo zatvorena.