Susret vozača i ljubimaca

PRVI CAR MEET SHOW Nabrijani i ‘uglancani’ limeni ljubimci okupirat će Šodericu, posjetitelje čekaju hostese, DJ, hrana, piće, party i razne atrakcije

Na Podravskom moru posjetitelje očekuju mnoge zanimljive aktivnosti, tamo će se i automobili podijeliti na posjetiteljske i izložbene.

13:44h
0
Sexy car wash privukao je veliku pažnju nazočnih ljubitelja nabrijanih automobila // Foto: Mario Kos
Foto: Mario Kos

Ove subote ljubitelji dobrih automobila i mirisa benzina doći će na svoje. Prvi puta se u Koprivnici održava Car Meet & Show, veliki susret vozača i njihovih limenih ljubimaca.

Sve će početi u subotu na Zrinskom trgu, gdje će se u 14 sati okupiti sudionici, a zatim će uz pratnju policije kolona automobila krenuti na glavni događaj na Šoderici.  Zasad je najavljeno oko 1000 ljudi.

Na Podravskom moru posjetitelje očekuju mnoge zanimljive aktivnosti, tamo će se i automobili podijeliti na posjetiteljske i izložbene.

Sponzori su HAK, Carlsberg, MUP i Monster. Oni će imati svoje štandove, HAK će izložiti simulator frontalnog sudara, MUP će prezentirati svoja službena vozila i dijeliti promidžbene materijale, a Carlsberg osigurati hostese, tuljce i ostalo potrebno za odličnu atmosferu.

– Ulaz i za posjetitelje i za izlagače automobila je slobodan, na Šoderici je osiguran veliki parking, DJ, hrana, pizze, hostese i ostalo. Dođite, zabavite se i ugodno provedite vikend – poručuju organizatori.

Napominju i da nije nužno krenuti u koloni sa Zrinskog trga, svatko tko želi može doći i sam na Šodericu, a put će biti označen putokazima.

čitam...