Prvi Partyloopov warm-up party ove subote u zagrebačkom klubu Sirup

16:09h
0
flyer-partyloop-openair-2010-sirup

U renomiranom zagrebačkom klubu Sirup u subotu, 22. svibnja održat će se prvi iz serije warm-up party-a za veliki Partyloop Open Air party.

U Sirupu će ovom prilikom svirati DJ Seraphim Codex, DJ Arszenik i DJ Chille jr. iz Koprivnice, dok će kao live act nastupiti Examine. Program počinje u 23 sata, a cijena ulaznice je 25 kuna.

Osim u Sirupu, Partyloop će najavne party-e održati i u Klubu u Bjelovaru 29. svibnja te u koprivničkom Multimedijskom centru Kugla 4. lipnja.

Glavni event, Partyloop Open Air, održat će se na jezeru Šoderica kraj Koprivnice u subotu, 26. lipnja, u vremenu od 18 do 06 sati.

Lani se na prostoru Auto kampa na Šoderici okupilo gotovo 2000 posjetitelja, a ogranizatori i ove godine žele okupiti mlade iz cijele regije sjeverozapadne Hrvatske, ali i iz Mađarske i Slovenije, kako bi svi zajedno oživjeli nekad vrlo popularnu Šodericu i uživali uz zvukove kvalitetne elektronske glazbe.

Pokrenut je i Partyloop Open Air Promo internet radio na kojem se vrte promo mixevi najavljenih izvođača. http://216.59.4.130:8110/listen.pls

Više infomracija potražite na web stranici www.partyloop.com ili facebooku www.facebook.com/partyloop

čitam...