Bomba iz Cvetkovca

Prvoligaški igrač i iskusni internacionalac stigao u Tehničar, Gregurina ipak ne ostaje?

U paru s Lovrekom, koji je dokazano vrhunski igrač, pružit će nam samopouzdanje potrebno za osvajanje naslova, rekao je Tomislav Hudak.

10:56h
0
Foto: Gordan Golik

Tehničar iz Cvetkovca doveo je igrača prvoligaškog renomea u svoje redove. Gordan Golik potpisao je za ekipu Romana Sovića, i time je Cvetkovec javno obznanio kako će napasti naslov prvaka Četvrte lige, do jučer zvane Međužupanijska liga Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, koji im je promaknuo prošle sezone.

Golik je karijeru počeo u omladinskom pogonu Varteksa, zaigrao je i za seniore Varteksa, da bi potom nastavio karijeru u Poljskoj, u Lechu iz Poznana. Tijekom karijere promijenio je još nekoliko klubova, da bi se ove zime vratio u matično jato, NK Varaždin. Ovog ljeta potpisao je za Cvetkovec.

– Golik odiše profesionalizmom i prvoligaškim iskustvom, te mu je gotovo nemoguće oduzeti loptu. Odigrao je već nekoliko prijateljskih utakmica s nama,  i svojim nogometnim znanjem i umijećem podignut će nam nivo igre na višu razinu. U paru s Lovrekom, koji je dokazano vrhunski igrač, pružit će nam samopouzdanje potrebno za osvajanje naslova – izjavio je njegov novi suigrač Tomislav Hudak.

Tehničar u srijedu na domaćem terenu igra prijateljsku utakmicu protiv NK Podravine. Što se tiče prvenstva, Cvetkovec će u prvom kolu ugostiti momčad Virovitice.

U trenažom procesu Tehničara iz Cvetkovca sudjeluje još jedan prvoligaški igrač, Mario Gregurina, međutim neslužbeno saznajemo, on neće potpisati za Cvetkovec, već je u potrazi za ozbiljnijim angažmanom.

Osim Golika, Tehničaru iz Cvetkovca pristupili su Marko Koren iz NK Koprivnice, te Boris Kosir iz NK Nedelišća.

čitam...
Loading...