CRNI DAN NA CESTAMA

Pune ruke posla za hitnu, u jednome danu čak šest prometnih nesreća, ozlijeđeno više osoba

U trima nesrećama nije bilo ozlijeđenih osoba.

09:13h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Čak šest prometnih nesreća dogodilo se jučer na području Policijske uprave koprivničko-križevačke. U trima su zabilježene ozljede sudionika.

Prva se dogodila oko 10 sati u Đurđevcu gdje je 27-godišnjak vozio skuter Piaggio. Policija navodi kako se kretao nogostupom Ulice Grgura Karlovčana. Dolaskom do raskrižja s Ulicom kralja Tomislava, skrenuo je na nogostup spomenute ulice te prilikom oduzimanja prednosti prednjim dijelom udario u prednji dio bicikla koji nogostupom vozila 71-godišnjakinja. Biciklistkinja je pala i zadobila lake tjelesne ozljede. Protiv obje osobe bit će pokrenut prekršajni postupak ovisno o tome što su učinili.

O nesreći koja se dogodila na Varaždinskoj cesti pisali smo ovdje.

Treća nesreća u kojoj su evidentirane ozljede dogodila se oko 18 sati u Ulici Mitrovica u Virju. Ondje je 66-godišnjak vozio bicikl te je uslijed nepropisnog kretanja, odnosno krivudanja cestom udario u bankinu i pao na travu. Lakše je ozlijeđen, a utvrđeno je kako je bio pod utjecajem alkohola od 2,29 promila. Smješten je u posebne policijske prostorije te će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak.

čitam...