velika obljetnica

Punih pet godina smo s vama! Dosegli smo vrh prema broju čitatelja, ali ljestvicu dižemo i dalje. Pokrenuli smo eTV, a u pripremi je veliki redizajn portala

Lideri smo u kvaliteti i inovacijama u izvještavanju, naše članke prate video sadržaji, video reportaže te vrsne fotografije.

08:51h
0
epodravina godina

Tempo jednog news portala je brz, zahtjevan i prepun izazova, a novinari, fotografi, snimatelji te tim tehničke podrške portala epodravina.hr svakodnevno daju sve od sebe da bi vas od 0 do 24 izvještavali o svim aktualnostima te vas brzo, objektivno i točno informirali. I tako činimo već pet godina!

Portal epodravina.hr danas slavi veliku, petu obljetnicu! Bili smo prvi internetski portal koji prati cijelu Podravinu i Prigorje, a punih smo pet godina, prema mjerenju Google Analyticsa, SimilarWeba najčitaniiji portal u županiji!

Prepoznali ste nas kao medij na kojem uvijek možete pronaći baš sve aktualnosti iz našeg kraja.

Da bi uveli nešto novo na lokalnu medijsku scenu i, kako to običavamo činiti, pomaknuli granice lokalnog izvještavanja, otvorili smo studio portala ePodravina te pokrenuli eTV i time ponovo prvi postavili ljestvicu više.

Iz našeg vam se studija, uz naše novinare, javljaju gosti iz svih društvenih sfera te vas uživo informiraju o svim aktualnostima iz Podravine i Prigorja.

Također, u pripremi je veliki redizajn portala, koji će pratiti nove trendove i tehnologije te ćemo vam biti još dostupniji i pregledniji, a našim oglašivačima nuditi nove forme i modele oglašavanja, kako bi što brže i efikasnije došli do svojih krajnjih korisnika.

Što se tiče čitanosti, dosegli smo sam vrh, gdje nam je cilj i ostati, a ljestvicu dižemo još više, da bi i dalje imali povjerenje naših brojnih čitatelja.

Portal ePodravina prati vrtoglavi rast pojedinačnih korisnika, koji se, prema mjerenju Google analyticsa, u godinu dana s 2,7 milijuna popeo na čak 3,8 milijuna.

Čitanost portala epodravina.hr u posljednjih 12 mjeseci // Google Analytics

Stranicu ste u godinu dana posjetili 18,5 milijuna puta te pročitali 41,8 milijuna članaka što je ogroman rast naspram lanjskih brojki.

Naše mjesečne brojke također pokazuju konstantan rast posjeta. U kolovozu nas je čitalo čak 642.730 pojedinačnih korisnika, posjetili ste nas 1,8 milijuna puta i otvorili 2,7 milijuna članaka.

Izvještavamo vas iz svakog kutka Podravine i Prigorja, od Koprivnice, Križevca, Đurđevca, Ludbrega, općine Pitomača i svih općina u županiji.

Osim lokalnih, pratimo i događanja te aktualnosti iz cijele zemlje pa i šire.

Uvijek i svugdje smo vam dostupni i svojski se trudimo utažiti glad za informacijama svim našim čitateljima pa tako pokrivamo sve društvene sfere od gospodarstva, politike, sporta, kulture, životnih tema, crne kronike, stila…

Lideri smo u kvaliteti i inovacijama u izvještavanju, naše članke prate video sadržaji, video reportaže te vrsne fotografije.

Prvi smo uveli push notifikacije tako da prilikom objave naših članaka dolaze obavijesti na svim uređajima, a da bi još lakše pristupili našim vijestima možete se besplatno pretplatiti na news letter.

Kako je već poznato, epodravina je evoluirala iz portala koprivnica.net, koji je bio prvi portal na ovim prostorima, te Partyloopa. Time smo u medijskom svijetu prisutni više od 18 godina.

O tehničkom održavanju portala brine tvrtka Kosinus, u čijem je portal vlasništvu. Njihov je posao voditi računa o tome da naši čitatelji uvijek mogu brzo, funkcionalno i bez zastoja pratiti portal, a osim toga, Kosinus se bavi izradom web stranica, web shopova, reklamnih materijala te multimedijalnih sadržaja.

Na portalu ePodravina.hr oglašavaju se sve najrespektabilnije tvrtke s ovog područja, a oglasni prostor dijelimo s našim partnerom RTL-om, u suradnji s portalima emedjimurje.rtl.hr i varazdinski.rtl.hr. Oglašavajte se i vi na najčitanijem mediju u županiji i u suradnji s našim partnerima dođite do stotina tisuća čitatelja na cijelom sjeveru Hrvatske! Javite nam se na info@kosinus.hr i marketing@epodravina.hr za ponude i detalje.