5.7 C
Koprivnica
Srijeda, 24. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Radio Drava najveće iznenađenje Zimske lige Koprivnica 2009/2010
R

Ne propustite

Seniori CDM/PZ Imbriovec, MOD, Tesarski obrt Joža Herešin, Radio Drava, Orinoco, Croatia osiguranje, Amadeus, A.Š. Academia, Pizzeria Popay, El.team Janžek, City welnes centar, Ferostroj, Feniks, HIP izgradnja, Errea Caluna i Pzzeria Kavalir iz Botova izborili su ulazak su osminu finala drugog turnira Zimska liga Koprivnica 2009/2010.

Danas i sutra su ekipe slobodne, a knock out borbe za ulazak u četvrtinu finala u subotu prvi nastavljaju igrači CDM/PZ Imbriovca i MOD-a utakmicom u 19.20 sati.

– Prezadovoljni smo brojem ekipa koje su se prijavile i kvalitetom njihove igre. Utakmice su uzbudljive, a da je nogomet kvalitetan najbolje potvrđuje to što nema favorita, već naprotiv bilo je puno susreta u kojima su favorizirani sastavi za dlaku izbjegli ispadanje. To se dogodilo ekipama Feniksa i Amadeusa, koje su uz dosta problema ušle u osminu finala – rekao je Mario Hontić, potpredsjednik organizatora turnira Udruge malog nogometa Koprivnica.Mario Dodik, legendarni napadač Slaven Belupa, opet u plavom dresu, no ovaj put Radio Drave. Snimio: Tomislav Jurenec

Jučer odigrane utakmice pružile su gledateljima uzbudljiv nogomet s puno atraktivnih poteza i golova (MOD – Moj klub 6:1), a najuzbudljiviji susret odigrale su ekipe Cafe bara Cool i Radio Drave. Pobijedili su potonji s 3:4 (1:1) nakon izvođenja kaznenih udaraca i time se definitivno prometnuli u najugodnije iznenađenje turnira, jer je malo tko vjerovao da će ući među 16 najboljih. Odlične haklere iz Sokolovca srušili su čvrstom i discipliniranom igrom pod vodstvom trenera Celiščaka te srčanošću, ali i zahvaljujući ogromnom iskustvu legende Podravskog nogometa te nekadašnjeg napadača Slaven Belupa Maria Dodika. Drugo poluvrijeme je zahvaljujući njegovom majstorskom skretanju korner-lopte u gol protivnika završilo 1:1, a isti je igrač zajedno sa Šimunovićem i Lukačem zadržao smirenost i tijekom izvođenja kaznenih udaraca, pa je Radio Drava u konačnici slavila sa 3:4. . Za Radio Dravu igraju Ivan Brkić, Vedran Šimunović, Saša Ledinko, Nikola Wolf, Ivica Suvalj, Marijan Sušenj, Matija Škrinjar, Mario Dodik, Berislav Slukić i Ivica Lukač, a ekipu vode trener Ranko Celiščak Cvele, Hrvoje Ružić i Jasna Slukić.

 

SUBOTA 09.01.2010.g

VETERANI 5. kolo

17:00 OML. SLOGA – SIVEC TRANS

17:40 BIRO SERVIS KC – ROMANTICARI

18:20 PANONIJA – CAFFE BAR 048

19:00 SABARIJA – BORAC

 

SENIORI 1/8 finala

19:40 CDM/PZ IMBRIOVEC – MOD

20:20 TES. OBRT JOŽA I HER.-RADIO DRAVA

21:00 ORINOCO – CROATIA OSIGURANJE

 

NEDJELJA 10.01. 2010.g

VETERANI 5. kolo

17:00 SLOGA- AMADEUS

17:40 GRANICAR – MIKLINOVEC

 

SENIORI 1/8 FINALA

18:20 AMADEUS – A.Š. ACADEMIA

19:00 PIZZERIA POPAY-EL.TEAM JANŽEK

19:40 CITY WELNES CENTAR- FEROSTROJ

20:20 FENIKS – HIP IZGRADNJA

21:00 ERREA CALUNA-PIZZ. KAVALIR BOTOVO

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Općina Legrad

FOTO Povodom Dana planete zemlje održana još jedna Zelena čistka

Povodom Dana planete Zemlje, u organizaciji Lu Kuna Legrad, Eko Legrad, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode KKŽ...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×