-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Radionica „Među nama“ u Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec
R

Ne propustite

Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra” grada Koprivnice provodi aktivnosti u okviru projekta „Moj izbor je Ne nasilju” koje je odobrilo Ministarstvo socijalne politike i mladih.

- Oglas -

U Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec provedena je prošlog tjedna radionica „Među nama” namijenjena učiteljima i nastavnicima te škole.

Cilj radionice bio je osnaživanje i razumijevanje učitelja i teškoća s kojima se susreću u području nasilja nad djecom te utvrđivanje njihove percepcije nasilja nad djecom od strane učitelja i učenika.

- Oglas -

Upoznavanje sudionika sa iskustvima, mišljenjima i očekivanjima učenika njihove škole o nasilju nad i među učenicima pridonijelo je boljem razumijevanju njihove uloge i odgovornosti u zaštiti od nasilja u školskom okruženju.

Izvoditeljica aktivnosti bila je Željka Koluder-Vlahinja, dipl. soc. radnica i članica Mobilnog centra za unapređenje zdravlja, osobnih potencijala i međuljudskih odnosa Synergia.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti