15.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Radionica za trenere i sportaše “Pažnja i koncentracija u sportu”
R

Ne propustite

Druga međunarodna radionica za trenere i sportaše s temom Pažnja i koncentracija u sportu održat će se u subotu, 21. rujna u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice, Streljačkog saveza Koprivničko-križevačke županije i Streljačkog športskog kluba Podravka, u suradnji s Uredom za programe lokalnog sporta Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskom olimpijskom akademijom i Hrvatskom asocijacijom sportskih psihologa.

Velik broj sportaša i trenera iz Hrvatske i Slovenije pratilo je i prošlogodišnju radionicuRadionica pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Koprivničko- križevačke županije održat će se u zgradi fakulteta Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica. Predavači i voditelji su prof. dr. sc. Ksenija Bosnar, Boris Balent, mag. psihologije, Tamara Glad, mag. psihologije i trenerica umjetničkog klizanja, Ana Kobilšek, mag. novinarstva i vrhunska sportašica te Hrvoje Šašek, ISSF ‘B’ trener streljaštva. 

PRIJAVNICA

PROGRAM 

>> Održana prva međunarodna radionica usavršavanja sportskih trenera i sportaša

http://www.koprivnica.net/vijesti/vijesti-pregled/15107-Odr%C5%BEana-me%C4%91unarodna-radionica-usavr%C5%A1avanja-sportskih-trenera-i-sporta%C5%A1a
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

spravišče

FOTO/VIDEO Legendarni Dražen Zečić nezaboravnim je nastupom zaključio Veliko spravišče

Posljednja je večer Križevačkog velikog spravišča koje završava u velikom stilu, točnije koncertom jednog i jedinog Dražena Zečića. Hitovi se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti